Dr Oz Rekommenderar Grön Kaffe Bean Extrakt För Viktminskning


Svetol grönt kaffe Bean extrakt

Dr Oz Rekommenderar Grön Kaffe Bean Extrakt För ViktminskningJag har fått frågan många gånger om dr oz gröna kaffebönor extraktet men det är viktigt att veta att Dr Oz inte har godkänt någon ett märke typ. Förslaget om att han är kan ses på många webbplatser på nätet dessa dagar så jag kommer att hjälpa rensa detta.

Först och främst efter titta på sin TV-show och läsa hans blogg och olika webbplats artiklar är det tydligt att vad han säger du ska leta efter när du handlar är följande typer av kosttillskott,

  • Grön kaffe Bean extrakt med Svetol
  • Grön kaffe Bean extrakt med GCA

Motiveringen för detta är att det finns så många produkter där ute alla påstår sig vara "bäst" eller "rena" när i själva verket är de helt enkelt skräp och här är varför.

Tillverkar och deras distributionskedjor hoppa alltid för att främja produkter som är av sämre kvalitet och billiga priser bara för att göra snabba pengar. Faktum är om du tittar på auktion webbplatser eller rabatt webbplatser du ska vara säker på att hitta dessa typer av produkter.

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Dr Oz rekommenderar grön kaffe Bean extrakt för viktminskning

Dessa produkter och/eller deras ingredienser köps ofta från länder i tredje världen och importeras till Kanada eller USA där de tillverkas i kosttillskott som är märkta med följande "Action ord" som MAX, ren, Extra styrka, Slim, luta, Elite, etc.

Lita på mig när jag säger detta inte gör dem bättre det betyder helt enkelt de försöker fånga ögonen så att du kommer att köpa potentiella produkter av sämre kvalitet.

Faktum är de viktigaste sakerna att titta efter är först och främst en ingrediens som kallas "Klorogensyra" eftersom detta är den viktigaste ingrediensen som har visat sig hjälpa dig gå ner i vikt. Det kommer att vara på produktens etikett om produkten är legitima.

Produkter är skyldiga att uppge sanningsenliga och riktiga innehållet i varje flaska så etiketten har att visa den.

En annan sak att leta efter är ord, Svetol eller GCA (grönt kaffe Antioxidant). Båda dessa ord betyder att produkten innehåller minst 45,9% klorogensyra och har kliniskt bevisat så.

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Dr Oz Rekommenderar Grön Kaffe Bean Extrakt För Viktminskning

Köpa Svetol grönt kaffe Bean extrakt

Dr.Oz guidade tittarna på hans TV Visa användning dessa exakta riktlinjer när du köper grön kaffe extrahera online eller i butik. Så du ser det finns ingen enda Dr oz grön kaffe bean extrakt när i själva verket han helt enkelt utbilda allmänheten om vad man ska leta efter när du handlar.

En sista sak att påpeka i denna fråga är också att Dr Oz hade en professionell gäst på sin show som heter Dr Linsey Duncan som är expert på superfoods, växtbaserade läkemedel, naturläkemedel och naturlig hälsa.

En skeptiker till viktminskning kosttillskott Dr Duncan stödde dessa nya viktminskning kompletterar men också, som D. Oz hennes varnade tittare att vara medveten om de "Skräp" produkterna där ute också.

Dr Duncan hade postat en studie han på sin hemsida där han tog några av de ledande märkena av kaffe bean extrakt som säljs i butik just nu till ett oberoende laboratorium för provning av de ingredienser som de innehöll. Detta var en shocker!

Studien visade att några av de produkter med 50% klorogensyra hade i vissa fall mindre än 10% klorogensyra och det fanns fall av ingen alls närvarande i kaffebönan supplementet klorogensyra.

Detta är mycket skrämmande för konsumenter som tror att de köper en ren produkt när i själva verket de har vilseletts att köpa en produkt med fyllmedel som kommer att göra ingenting alls.

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Dr Oz Rekommenderar Grön Kaffe Bean Extrakt För Viktminskning